Algemene voorwaarden

Studio Orij levert een aantal verschillende producten en diensten: begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen door middel van coachsessies, workshops en (e-)cursussen  en andere producten of -diensten.

Vertrouwelijkheid

Bij persoonlijke begeleiding dmv een coachsessie, consult, oudergesprek of een individueel traject neem ik als coach/therapeut de professionele vertrouwelijkheid in acht. Dat betekent dat ik aan niemand uw gegevens doorvertel of over de inhoud van onze gesprekken praat. Ook het feit dat u cliënt van mij bent (geweest) blijft vertrouwelijk.  Mocht ik door een instantie of een vakgenoot worden gevraagd om een verslag over u en uw traject bij mij, dan zal ik eerst contact met u opnemen voor akkoord.

Begeleiding van kinderen en jongeren

Als ouders hun zoon of dochter aanmelden voor een therapie- of coach-traject wordt een behandelovereenkomst opgesteld en ondertekend. Daarin worden verdere afspraken gemaakt rond verslaglegging, akkoord door beide ouders/voogden, etc.

Betaling 

Bij bestelling van een dienst of product via de website wordt meestal directe betaling gevraagd. Er kan betaald worden met iDeal. U krijgt direct een factuur.

Bij facturering achteraf is de betaaltermijn 14 dagen. Als u later betaalt, volgt een herinnering. Er kunnen bij te late betaling administratiekosten worden gerekend. Ook kan er een incassobureau worden ingeschakeld. In overleg kunnen een aantal producten ook in termijnen worden betaald. Er wordt dan een klein bedrag voor administratiekosten berekend. Heeft u problemen met betalen, neemt u dan contact met me op. In overleg kunnen we naar een oplossing zoeken.

Tarieven

De tarieven staan vermeld op de website (www.studio-orij.nl) en zijn, tenzij anders afgesproken, als volgt:

– coachsessies zijn op basis van het uurtarief van € 90. Dit is incl 21 % btw voor particulieren. Indien het zakelijke kosten zijn, is het excl. btw.

– sessie van 50 minuten kind/jongere (tot 18 jaar): € 80.

– intakegesprek met ouders: € 120.

– oudergesprek op basis van uurtarief van € 90.

Annulering 

Afgesproken coachsessies kunnen tot uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% van de consultprijs berekend.

Bij bestelde cursussen of workshops kunt u tot 14 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering 13 tot 7 dagen voor aanvang van de cursus/workshop betaalt u 30% van de prijs. Bij annulering 6 tot 0 dagen voor aanvang betaalt u 50% van de prijs. Als u zelf een vervanger regelt, zijn er geen kosten voor u.

Beroepsvereniging

Ik ben als coach aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Klachten of problemen 

Heeft u klachten, vragen of zijn er problemen omtrent de diensten, producten of de afhandeling ervan, neemt u dan alstublieft contact met me op. Ik vind graag een goede oplossing voor alle partijen.

Desiree Orij