Desiree betrok ons goed bij het traject van onze dochter (9), die last had van woede aanvallen. Ze werkte aan de basis en liet zich niet afleiden door details. Ze is betrokken, zorgzaam en duidelijk in haar communicatie. Wat onze dochter prettig vond, was dat de gesprekken ongedwongen en licht waren. Het hielp. De rust in huis is terug gekeerd.

Mijn zoontje is hoogsensitief en soms vraag ik me af of ik bij hem wel op het juiste spoor zit. Ben ik niet te druk met andere dingen, krijgt hij wel de juiste aandacht en hoe geef ik die aandacht dan? Desiree was een luisterend oor en kwam met een simpele en doeltreffende methode. Hoewel ‘methode’ afstandelijk klinkt. Het is juist heel leuk voor ons allebei, het doet ons allebei heel erg goed.

Ik ben heel blij met mijn besluit om ja te zeggen tegen jouw Vip-coach aanbod. Voor mij is dit een periode van knopen doorhakken, keuzes maken, vormgeven, aanpakken en zichtbaar maken. Het Vip-coachingstraject betekent voor mij dat ik om raad kan vragen of ruggespraak kan houden, dat ik me gesteund voel en kwetsbaar kan zijn en dat jij me helpt om goed op koers te blijven.Dat maakt het leven en ondernemen lichter en leuker. Het gevoel dat je zo bereikbaar bent en dat mijn vraagstukken je echt aan het hart gaan maakt een wereld van verschil. Aanrader!

Desiree kan heel goed luisteren en door mijn verhaal heen horen waar het echt om draait. Ze gaat dan liefdevol en open het gesprek met me aan, stelt vragen en geeft aanwijzingen of oefeningen die me verder helpen.

Ze kijkt heel precies naar wat ik als persoon op dat moment nodig hebt om weer liefdevol met mezelf om te gaan en weer creatief mijn weg te vervolgen. En bovendien in mijn eigen kracht te blijven geloven!

Het is iedere keer een cadeautje aan mezelf om haar te spreken!

Tijdens de coaching leert Desiree mij met hulp van breintraining om te focussen op positieve veranderingen en zaken waar ik blij van word. In plaats van te focussen op onbewuste angsten, onzekerheden, gepieker. Dit heeft ertoe geleid dat ik bij (terugkeer van) chronische vermoeidheid snel hersteld ben van een groot deel van mijn klachten. Wat ik verder fijn vind is dat Desiree van vele markten thuis is, o.a. met opstellingenwerk, innerlijk kindwerk en NLP. Deze technieken past ze toe tijdens de coaching al naar gelang wenselijk en nodig. Dat ze een flinke dosis levenservaring en ervaringsdeskundigheid meebrengt, is voor mij een extra plus én één van de redenen dat ik haar gevraagd heb mij te coachen.

In de opvoeding van onze kinderen, lopen wij regelmatig tegen dingen aan die we lastig vinden. Vooral bij onze peuter (bijna kleuter). Hij had de afgelopen maanden veel boze buien en hij kon zijn twee jongere zusjes (letterlijk) in de weg zitten en frustreren. 

Het was heel fijn hiermee aan de slag te gaan met Desiree. Tijdens het gesprek maakten we onze vraag concreet, kregen we uitleg over het gedrag en vonden we, heel fijn, ook (h)erkenning. Met de praktische tips die we kregen, konden we meteen aan de slag. 
Tot onze verbazing merken we bijna meteen een verschil bij onze zoon in zijn gedrag (wat ook door anderen werd opgemerkt). Hij heeft nu echt minder boze buien. Ook met zijn zusjes gaat hij beter om, wat heel leuk is om te zien. We zijn heel blij met dit steuntje in de rug in de opvoeding!!

Hoewel ik mijn leven al heel goed op de rails heb, bleef één familiekwestie maar zeuren. Op een gegeven moment speelde dit zo’n grote rol in mijn leven dat ik hier echt iets mee moest doen. Maar hoe dit aan te pakken zonder nog grotere schade? Ik nam contact op met Desiree en gelukkig kon ik snel mijn verhaal doen. Alleen al haar luisterend vermogen en de puurheid waarmee ze mijn verhaal samenvatte, opende poorten bij mij. Desiree kan je eigen emoties goed vertalen en een verhaal zichtbaar maken. Dit gaf me meteen weer de mogelijkheid mijn situatie in een ander licht te zien en weer vanuit liefde naar de ander toe te kunnen gaan. Alleen al door dit nieuwe bewustzijn heeft zich een enorme verschuiving opgedaan die een positief effect heeft op iedereen. Ik ben Desiree hiervoor heel dankbaar.

Goh, wat was het heerlijk verhelderend om mijn werkende leven aan jou voor te leggen. Dat je vervolgens mijn gewenste situatie in een tekening visueel maakte; daar werd ik helemaal blij van. Ik kreeg weer ongelooflijk veel lucht. Je wist in mum van tijd waar de schoen zat te wringen en wat ervoor nodig was om dat te verminderen/verbeteren en dat alles in slechts een half uur tijd. Je kunt goed luisteren en verbanden leggen, je maakt dingen concreet en je bent lekker kordaat. Daarbij is het heel fijn dat je uit eigen ervaring praat als zzp’er. En dan ook nog met een vleugje humor. Ja, erg prettig. Ik kan het iedereen die zelf even niet meer uit de spreekwoordelijke knoop komt van harte aanbevelen!

“Het was een avond waarbij iedereen aan het nadenken werd gezet. Er zijn veel mensen met goede tips en inspiratie naar huis gegaan. Waaronder mijn man en ik ook. Altijd goed om bewust met opvoeden bezig te zijn.”

Ik merk dat er een enorm gevoel van enthousiasme door me heen gaat. Mijn insteek voor het gesprek was hoe ik een volgende stap in mijn werk kan maken. Ons gesprek heeft eenvoud gebracht bij een paar oplossingen en ideeën die me helpen de brug te slaan tussen mijn ideeën en het in de wereld zetten ervan. Daar ben ik erg blij mee! Dank

Ik bruiste van de ideeën toen ik mijn eigen bedrijf wilde opstarten. Maar mijn hoofd was zo vol dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Desiree kwam meteen tot de kern. Ze heeft met een paar eenvoudige tools de belangrijkste punten uiteengezet. Ik kon meteen aan de slag en uiteindelijk heb ik zelfs mijn visie aangepast. Met succes, want het werpt nu al zijn vruchten af en ik ben nog maar net begonnen! Ik heb het consult als zeer positief ervaren. Desiree schiep letterlijk orde in mijn chaos.

Soms merk ik dat ik worstel met keuzes maken. Bijvoorbeeld wanneer ik onbewust in een verstrikking terecht ben gekomen, en geen vrijheid meer voel om te kiezen. Wanneer ik in zo’n valkuil terecht kom, raadpleeg ik Desiree.

Desiree kijkt me zachtaardig, doch doordringend aan en vraagt, met de nodige humor, net zo lang door, tot de angel van het probleem bloot ligt. Vervolgens gaan we daarmee aan het werk. Na zo’n supervisie sessie voel ik me bevrijd van oude ballast en ervaar ik alle kracht en zelfvertrouwen om er weer tegen aan te gaan!

Ik verwijs graag naar je door want je bent een uitstekende coach!

Dank voor je snelle acties en doeltreffend gesprek! Je hebt me geholpen mijn gedachten te ordenen over de keuzes die ik voor mijn werk moet maken. Je kon mijn kwaliteiten benoemen en de vinger op de zere plek krijgen van wat me weerhield….. Dat proces kan ik nu aangaan. Dank voor je open, vriendelijke en ondersteunende wijze waarop je met me meeliep.

‘Ik had de eer om VIP klant te mogen zijn bij Desiree. Haar verhaal over PsychK had me nieuwsgierig gemaakt. Ik was op zoek naar antwoorden en oplossingen die niet alleen maar door analyseren en denken gemaakt te hoeven worden. En eerlijk gezegd: deze methode heeft voor mij alles veranderd, maar vooral ook de manier waarop Desiree mij heeft gecoached. Ik heb het als een enorme steun ervaren en het heeft me ook daadwerkelijk geholpen. Desiree pakt met deze methode je onderbewuste aan, je hebt zelf niet altijd bewust in de gaten wat er gebeurt maar je handelt daarna vanuit heelheid, vertrouwen, liefde, eigenwaarde. Het heeft bij mij geresulteerd in meer ontspanning, meer vreugde, meer genieten, meer vertrouwen, meer onafhankelijkheid en ook….dat ik nu een geweldige man in m’n leven heb! En daar kwam ik voor ;-). De meerwaarde van het VIPtraject was voor mij de vrijheid die je voelt om gedurende de afgesproken periode ongelimiteerd gebruik te mogen maken van appen en mailen. Het gaf mij de ruimte om bij vragen of moeilijke momenten steun te vragen. Ik vond het heel fijn om zo tussendoor direct contact te hebben. Ik hoefde niet te wachten tot een ‘volgende’ afspraak maar kon gelijk met Desiree’s antwoorden aan de slag. Altijd warm, betrokken, liefdevol en vooral heel helpend, daardoor kon ik goed ‘koers’ houden.’